OPHEFFINGS UITVERKOOP!!

Vanaf de eerste stapjes….

Kindervoetjes zijn de basis en verdienen een stukje extra aandacht. De juiste maat en een goede pasvorm zijn van essentieel belang, omdat de voetbotjes  zich nog moeten ontwikkelen en de gewrichtjes nog soepel zijn.

Zo hebben we verschillende lengtematen, maar ook verschillende breedtematen. De perfecte pasvorm betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte. Wij zijn gespecialiseerd in kinderschoenen met smalle breedtematen. Met vakkundige meetapparatuur kunnen wij  de juiste maat bepalen.

Een schoen moet lekker zitten en mag het groeiproces onder geen beding in de weg staan. Voetklachten op latere leeftijd zijn vaak terug te leiden naar verkeerd schoeisel in de kindertijd. Daarom is de aandacht die u nu aan de voeten van uw kinderen besteed de moeite waard.

….Naar de grotere kids

Leer is het allerbeste materiaal voor schoenen. Het laat zich gemakkelijk vormen, is stevig, duurzaam en ventileert , waardoor de voeten minder vochtig worden. Daarom zijn de meeste van onze kinderschoenen volledig leer gevoerd.

Naast een goede kwaliteit en pasvorm is een leuke uitstraling ook zeker belangrijk, het oog wil ook wat! Daarom volgen wij alle nieuwste modetrends en proberen wij die eigenschappen te combineren.

Trendy Kinderschoenen én de juiste ondersteuning met daarbij het eerlijke advies over de juiste lengte en breedtemaat, Dat is Donders Modeschoenen!

Twijfelt u over de maat van uw kind?
Schroom dan niet om het bij ons vakkundig te laten meten!

De beste kwaliteit en service

  • Maten vanaf 18 t/m 42
  • Volledig leder
  • Goed en eerlijk advies
  • Gespecialiseerd in smalle schoenen
  • Vakkundig meetapparatuur aanwezig in de winkel
  • Schoolgympen hele jaar op voorraad

Openingstijden / winkellocatie

Onze kindermerken